Astăzi vă dezvăluim secretul celor mai gustoase și apetisante coaste de
porc. Folosind câteva condimente și un sos delicios de miere, roșii și
prune uscate, veți obține coaste fragede, suculente și pur și simplu
fantastice.
COASTE DE PORC CARAMELIZATE |
-2 kg de coaste de porc
-250 g de prune uscate
-1 ceapă
-1 l de suc de roșii
-150 g de miere
-4 boabe de piper negru
-2 frunze de dafin
-sare după gust
Mod de preparare
1. Spălați coastele, uscați-le și tăiați-le.
2. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei pe ambele părți până se vor rumeni.
3. Puneți coastele într-un ceaun, prăjiți ceapa tăiată cubulețe în uleiul din tigaie.
4. Turnați apă clocotită peste prunele uscate, scoateți-le după 15 minute și tăiați-le fâșii mari.
5. Amestecați într-un bol separat sucul de roșii și mierea.
6. Puneți în ceaun ceapa și prunele uscate, turnați sucul de roșii, asezonați cu sare, adăugați boabele de piper și frunzele de dafin.
7. Acoperiți ceaunul cu capac și înăbușiți coastele la foc mic timp de aproximativ o oră.
Vă doresc poftă bună alături de cei dragi!
Nu doar canadienii sau americanii sunt înnebuniţi după această mâncare.
Coastele de porc la grătar sau la cuptor, rumenite sau suculente sunt un
preparat popular în toată lumea.
Citeste mai mult: adev.ro/pbdqxm
Citeste mai mult: adev.ro/pbdqxm
Nu doar canadienii sau americanii sunt înnebuniţi după această mâncare.
Coastele de porc la grătar sau la cuptor, rumenite sau suculente sunt un
preparat popular în toată lumea.
Citeste mai mult: adev.ro/pbdqxm
Citeste mai mult: adev.ro/pbdqxm
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.