Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

ARIPIOARE DULCI SI PICANTE

Retete si gust
Când vrei să faci ceva rapid, gustos, consisten, ieftin și care să nu ceară mari cunoștințe gastronomice, alege rețeta asta. Aripioare dulci si picante este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite și făcute rețete din întreaga lume. Dacă faci o dată varianta asta, o vei repeta.
pui
ARIPIOARE DULCI SI PICANTE

Ingrediente

1 kg aripioare de pui fara varfuri
sare, piper negru
Glazura dulce-picanta
35 gr unt
3 catei usturoi
1 lingurita ghimbir razuit
1 lingura sos de soia
60 gr gem de ardei iute
sucul de la o lime
Portii: 2-3

Mod de preparare

  1. Se taie aripioarele in cele doua segmente. Se presara cu sare si piper negru. Se aseaza intr-o tava in care sa stea pe un singur strat si se dau la cuptor la 200C pentru 40-45 minute pana sunt facute de tot si usor rumene pe alocuri.
  2. Intre timp, intr-o tigaie, se topeste untul si cand e fierbinte se adauga usturoiul strivit si ghimbirul. Se soteaza scurt, doar pana incep sa vina miros placut din tigaie.
  3. Se adauga restul ingredientelor si se fierbe sosul rezultat pana arata ca un caramel. Se lasa sosul pana e nevoie de el. Gustati si daca e prea dulce sau prea putin dulce, ajustati cantitatea de suc de lime sau gem de chili pana va place.
  4. Cand aripioarele sunt gata, se aduce iar sosul la fierbere. Se pun aripioarele in sos, fara sa turnati grasimea lasata de carne.
  5. Se fierbe totul, amestecandu-se pana aripioarele sunt frumos glazurate si sosul s-a "lipit" de ele. La final aripioarele se pot presara cu seminte de susan si ceapa verde. Sunt bune cu orez cu susan.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!