Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SUPA DE TACAMURI DE PUI CU CIUPERCI

Retete si gust
Pentru ca multi dintre voi sunt, probabil, in aceasta perioada, in cautarea unor retete de tacamuri de pui, m-am gandit sa va ajut creand o noua categorie: Supa de tacamuri de pui sau adaptabile pentru zarzavaturi si ciuperci. Iata o reteta.
pui
SUPA DE TACAMURI DE PUI CU CIUPERCI

Ingrediente

20 ciuperci champignon mici
cateva buchetele broccoli
50 gr taietei grosi
2 linguri susan prajit
Supa de pui
1 kg tacamuri de pui
2 morcovi
1 ceapa
1 felie groasa telina
1/2 lingurita coriandru boabe
1/2 lingurita sare
4 lingurite sos de soia
2 lingurite otet de orez
pasta de ardei iute
Timp de preparare: 2.5 ore

Mod de preparare

  1. Se coc tacamurile de pui in cuptor, la 200C timp de 45 minute. In ultimele 20 minute de copt se adauga zarzavaturile taiate bucati mari.
  2. Se muta puiul si zarzavaturile coapte intr-o oala si se acopera cu 8-9 cani de apa. Se adauga boabele de coriandru si se aduce la fierbere.
  3. Se fierbe supa, la foc mic, timp de 1.5 ore. Se spumeaza daca e cazul. Dupa 1 ora de fiert se adauga sarea.
  4. Se strecoara supa printr-o sita in care se pune tifon.
  5. Supa limpede se pune iar pe foc mic. Se adauga sosul de soia si otetul de orez. Se gusta de sare si se adauga daca mai e cazul. Se adauga pasta de ardei iute dupa gust.
  6. Urmatorii pasi se fac doar in momentul servirii fiindca ciupercile, daca stau in supa mai mult timp, ii vor schimba culoarea, va deveni maronie, iar taieteii si broccoli se inmoie.
  7. Ciupercile se taie felii subtiri. Se adauga in supa si se fierb 5 minute.
  8. In acest timp, intr-o oala cu apa si sare se pun la fiert taieteii. In ultimele 4 minute de fiert se adauga buchetele de broccoli. Se strecoara.
  9. Susanul se prajeste usor intr-o tigaie fara adaos de grasime.
  10. In boluri se pun taietei si buchetele de broccoli. Deasupra se pune cu polonicul supa cu ciuperci, fierbinte. Se presara cu susan prajit si ceapa tocata.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!