Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

SUPA CREMA DE CARTOFI SI LEURDA

Retete si gust
Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă și rapidă de supă cremă de cartofi si leurda. Este o rețetă absolut delicioasă și aromată.  Este oficial supa mea crema preferata. Este extrem de gustoasa, fara a fi nevoie sa adaugam carne.
cartofi
SUPA CREMA DE CARTOFI SI LEURDA

Ingrediente

650 gr cartofi
1 ceapa mica
50 gr radacina telina
300 ml supa de pui
450 ml lapte
50 ml ulei masline
sare, piper negru
Toast cu leurda
felii de bagheta sau paine
crema de branza
leurda
unt la temp camerei
Portii: 3-4

 Mod de preparare

  1. Se toaca marunt ceapa si se taie telina cubulete. Se soteaza in ulei pana se inmoaie ceapa. Se adauga cartofii taiati cuburi si se amesteca 1 minut.
  2. Se adauga supa de pui, sare si se rasneste piper negru. Se aduce la fierbere si se fierbe cu capac cca 15-20 minute, pana cartofii sunt fierti.
  3. Se pune continutul oalei in robot si se adauga laptele incalzit. Se mixeaza pana aveti o crema fina. Daca cumva supa iese prea groasa, puteti adauga treptat inca putin lapte cald pana aveti consistenta dorita. Se drege de sare si piper negru.
  4. Intre timp se unge felii de bagheta paine pe o parte cu un strat subtire de unt. Se unesc cate doua felii, cu partea cu unt in afara. In interior se ung cu un strat generos de crema de branza si se presara un strat generos de leurda tocata.
  5. Se pun sandwich-urile pe tigaia grill incinsa si se coc cateva minute pe fiecare parte, pana sunt rumene si primesc urme de gratar. Ca sa se faca mai repede eu pun o greutate peste ele ca sa le tina presate pe gratar.
  6. Se serveste supa cu sandwich-urile calde cu leurda.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!