Pentru că e weekend, e timpul să-ţi răsfeţi familia. Iată cele mai
delicioase reţete de pui la cuptor. Cei dragi se vor linge de pe degete.
FRIPTURA DE PUI |
Ingrediente
10 pulpe pui
sare, piper
5 linguri ulei masline
7 catei usturoi
3-4 foi dafin
patrunjel tocat
6 linguri apa
1/2 cana bulion
1 arpagic
unt
orez fiert pentru garnitura
sare, piper
5 linguri ulei masline
7 catei usturoi
3-4 foi dafin
patrunjel tocat
6 linguri apa
1/2 cana bulion
1 arpagic
unt
orez fiert pentru garnitura
Mod de preparare
- Puiul bucati se prajeste in uleiul de masline cu sare, piper si usturoiul pisat.
- Cand e rumen puiul se rastoarna totul intr-o tava, adaugam foile de dafin, presaram patrunjelul si bulionul.
- Arpagicul intreg, se prajeste in unt si se toarna in tava peste pui.
- Se acopera perfect tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la 200C cam o ora.
- Bucatile de pui se servesc langa orez fiert doar cu sare peste care turnam sosul din tava, care e delicios.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.