Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

FRIPTURA DE PUI

Retete si gust
Pentru că e weekend, e timpul să-ţi răsfeţi familia. Iată cele mai delicioase reţete de pui la cuptor. Cei dragi se vor linge de pe degete.
PULPE
FRIPTURA DE PUI

Ingrediente

10 pulpe pui
sare, piper
5 linguri ulei masline
7 catei usturoi
3-4 foi dafin
patrunjel tocat
6 linguri apa
1/2 cana bulion
1 arpagic
unt
orez fiert pentru garnitura

Mod de preparare

  1. Puiul bucati se prajeste in uleiul de masline cu sare, piper si usturoiul pisat.
  2. Cand e rumen puiul se rastoarna totul intr-o tava, adaugam foile de dafin, presaram patrunjelul si bulionul.
  3. Arpagicul intreg, se prajeste in unt si se toarna in tava peste pui.
  4. Se acopera perfect tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la 200C cam o ora.
  5. Bucatile de pui se servesc langa orez fiert doar cu sare peste care turnam sosul din tava, care e delicios.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!