Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

FICATEI DE PUI CU BACON

Retete si gust
Retete si gust, au facut o obsesie pentru ficatei de pui cu bacon, si nu degeaba. Crocant si cu o aroma intensa, acesta schimba complet orice mancare cu care este asociat. Iata si cum sa-l prepari cel mai bine.
PUI
FICATEI DE PUI CU BACON

Ingrediente

500 gr ficatei de pui
500 gr bacon afumat feliat subtire - cca 20-25 felii
sare, piper
usturoi granulat
1 lingura unt
1 crengura rozmarin
Bucati: 20-25

Mod de preparare

  1. Ficateii se spala in mai multe ape, pana apa ramane curata. Se scurg bine si se taie in jumatate , cei doi lobi.
  2. Se topeste untul si cand incepe sa fac spuma se adauga crenguta de rozmarin. Se pun ficateii in tigaie si se prajesc pe fiecare parte cca 1-2 minute, pana sunt un pic rumeni, scuturand tigaia din cand in cand.
  3. Se scot pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca.
  4. La capatul fiecarei felioare de bacon asezati cate un ficatel pe care il condimentati din belsug cu un amestec de sare, piper si usturoi granulat. Rulati ficatelul in bacon si asigurati cu 1-2 scobitori.
  5. Asezati rulourile formate in tava fara grasime si dati la cuptor la 180C pentru 15-20 minute. Apoi porniti grillul si lasati inca 5 minute, pana baconul e crocant. Daca nu aveti optiunea grill la cuptor lasati ficateii inca 15 minute, pana baconul e crocant.
  6. Serviti ca si aperitiv cald sau ca felul doi alaturi de o salata.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!