Afumate, dulcege si picante in acelasi timp, aceste coaste de porc sunt
lipicioase. Odata ce ai luat prima
inghititura este greu sa te mai opresti.
OSTITE DE PORC PICANTE |
Ingrediente
800 gr costite porc
1 sos barbequi
2 linguri sos soia
1 lingura mustar
300 ml bere
2 foi dafin
1 ardei iute
1 ceapa
4 catei usturoi
1 lingurita piper boabe
1 sos barbequi
2 linguri sos soia
1 lingura mustar
300 ml bere
2 foi dafin
1 ardei iute
1 ceapa
4 catei usturoi
1 lingurita piper boabe
Mod de preparare
- Intr-un vas termorezistent se pun costitele spalate si apoi uscate cu un servetel. Se presara printre ele ardeiul taiat rondele, ceapa taiata in 4, cateii de usturoi, dafinul si piperul boabe
- Se amesteca intr-o cana berea, cu sosul barbequi, mustarul si sosul de soia. Se toarna peste costite. Se acopera vasul cu folie si se da la cuptor la 200C cam 1 1/2 ore.
- Cand hotarati sa le serviti le scoateti din sos, le puneti intr-o tava si le ungeti pe ambele parti cu cate o lingura sos barbequi.
- Le dati la cuptor la 200C pentru 40 minute, le mai intoarceti din cand in cand si le mai ungeti cu sosul in care au fiert.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.