Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

TORT DE BISCUIETI

Retete si gust
O reteta rapida si economica. Acest tort cu biscuiti este delicios si foarte aspectuos.Cu doar cateva ingrediente obtii un tort fara coacere. O prajitura pe care o puteti prepara pentru zilele speciale din viata. Sa aveti pofta.
TORT
TORT DE BISCUIETI

Ingrediente

  • 350 g ciocolată
  • 120 g unt
  • 420 ml lapte condensat
  • 200-300 g biscuiți

    Mod De Preparare

    Este atât de simplu încât și un copil îl poate face!
  • Pune jumătate din cantitatea de ciocolată, laptele condensat și untul într-o crăticioară, amestecă și topește-le încet la bain-marie, la foc mediu. Odată ce s-au topit de tot și omogenizat, dă de pe foc.
  • Cantitatea de biscuiți nu e exactă deoarece aici alegi tu, dacă dorești să fie o prăjitură mai cremoasă - pui mai puțini biscuiți - sau mai tare/uscată - pui mai mulți biscuiți -. Astfel, sfarămă cantitatea de biscuiți dorită și amestecă-o în crema de ciocolată mai devreme obținută.
  • Toarnă compoziția într-un castron/tavă de tort pentru a-i da forma finală - poate fi pătrat, rotund, etc., în funcție de forma pe care dorești să o obțină -, acoperă cu o folie de plastic și dă la frigider timp de 4-6 ore sau chiar mai mult, în funcție de cât de bine răcește frigiderul tău.
  • Scoate din frigider, întoarce castronul pe o tavă/farfurie plată. Topește ciocolata rămasă și toarn-o deasupra tortului, ca pe o glazură. Poți orna cu fructe proaspete – căpșuni, fructe de pădure, etc. – ciocolată rasă, fulgi de cocos, fulgi de migdale…
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!