Sendwichiu' sunt delicioase, satioase si rapid de preparat. O gustare perfecta
pentru serile in care nu ai chef sa gatesti sau pentru momentele in care
prietenii te iau prin surprindere.
SENDWICHIUL CU SALAM, SUNCA SI CASCAVAL |
felii de pâine
o căpăţână de usturoi
sos de roşii
cascaval
salam de casa
sunca subtire si cruda
busuioc verde
ulei extravirgin de măsline
sare şi piper
Mai întâi, prăjim feliile de pâine, le frecăm cu un căţel de usturoi tăiat pe lungime şi apoi le ungem cu câţiva stropi de ulei de măsline.
Ungem, într-un strat foarte subţire, sosul de roşii, peste care presărăm câteva frunze de busuioc, tocate mărunt. Adăugăm cascaval tăiată foarte subţire.
Punem salamul sau sunca şi le băgăm la cuptorul încins, maxim 2-3 minute, până se topeşte cascavalul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.