O rețetă rapidă și extrem de gustoasă, una dintre cele mai bune,
care există, pe care după ce o faci o dată, vei deveni dependent de ea.
Și asta daorită gustului deosebit.
CAMELLEONI CU CARNE TOCATA |
Ingrediente
- 12 paste canelloni
- 300 g carne tocată
- 1 ceapă
- 2-3 linguri ulei
- 150-200 ml supă de carne
- 200 g roşii decojite în suc de roşii
- 2-3 căţei de usturoi
- sare
- piper
- busuioc
- tarhon
- 75 g parmezan
- 1 ou mai mare
- unt şi pesmet pentru uns vasul
- 50 g caşcaval
Pentru sos
- 50 g unt
- 50 g făină
- 500 ml lapte
- sare
- piper alb
- nucşoară
Mod De Preparare
1. Într-o tigaie încinsă cu ulei, se căleşte foarte puţin ceapa tocată mărunt şi se stinge cu puţină supă. Se înăbuşă puţin, se adaugă carnea tocată şi se amestecă până se căleşte toată carnea. Se pun câteva linguri de supă şi se condimentează cu sare, piper, busuioc, tarhon şi usturoi pisat. Când scade tot sosul din tigaie, se ia de pe foc şi se lasă deoparte la răcit. Se amestecă apoi cu sucul de roşii, roşiile tăiate cubuleţe, parmezanul şi oul bătut.
3. Pentru sos, se freacă untul cu făina şi câteva linguri de lapte rece, apoi se adaugă treptat restul de lapte cald şi se amestecă la foc mic până clocoteşte puţin şi se leagă. Se potriveşte cu sare, piper şi nucşoară.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.