Vrei o rețetă apetisantă și foarte ușor de preparat? Încearcă mușchiulețul de porc înfășurat în bacon cu sos de caise.
MUSCHIULET DE PORC |
Ingrediente
650 g mușchiuleț de porc
1 lingură mix de condimente
2 linguri zahăr brun
6 fâșii bacon
3 linguri gem de caise
1 lingură muștar
sare
piper
Mod de preparare
Condimentezi carnea cu mixul de condimente, zahărul brun, sare și piper, după gust. O înfășori în fâșiile de bacon și o rumenești într-o tigaie 10-15 minute, pe toate părțile.
Dai la cuptorul încins aproximativ 15 minute. Torni deasupra gemul de caise amestecat cu muștarul, acoperi cu un capac, și mai ții în cuptor încă 5 minute. Servești imediat cu bulz de mamaliga.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.