Biscuiti pregatiti fara zahar, cu faina integrala, cu un gem indulcit
natural, sunt deliciosi. Reteta
aceasta este perfecta pentru diabetici. Daca aveti diabet nu trebuie sa renuntati la deserturi. Astazi, vom face niste biscuieti absolut delicioase. Incercatile...
BISCUIETI PENTRU DIABETICI |
1 ou
30 ml lapte cocos
13 g stevia
150 g unt la temperatura camerei
1/2 lingurita esenta rom
coja rasa de portocale
60 ml suc proaspat portocale
1 lingurita rasa praf de copt
300 g faina integrala
100-120 g gem dietetic fara zahar
PREPARARE:Mixam oul cu un varf cutit sare pana devine ca o spuma si isi dubleza volumul, apoi adaugam laptele si sucul de portocale. Cantitatea de lapte este foarte mica, asa ca poate fi inlocuit cu apa sau lapte semidegresat. In acest moment putem sa adaugam stevia.
Incorporam untul, mixand usor. Punem coaja rasa de portocale, esenta de rom.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam putin aluatul pentru a obtine o compozitie omogena, apoi il punem in congelator 30 minute. Dupa acest interval de timp intindem aluatul si decupam biscuiti in numar par, astfel incat jumatate din acestia sa fie redecupati in mijloc. Aluatul ramas pe margini il refolosim pentru a obtine alti biscuiti. Il intindem iar si decupam.
Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 10-15 minute. Vom sti ca sunt gata cand sunt usor aramii pe fund. Ii lasam sa se raceasca, ungem cu gem si lipim cate 2 bucati.
Sunt deliciosi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.