Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

COTLET DE PORC CU SOS TARTAR

Retete si gust

.Pentru astazi am preparat o reteta simpla de carne de porc cu sos tartar, care poate fi servit cu cartofi natur
COTLET DE PORC CU SOS TARTAR
Ingrediente
Pentru muschi:
6 felii cotlet de porc
6 felii de cascaval subtiri
6 felii de cascaval mai groase
6 felii sunca
6-7 ciuperci maricele
1 lingura unt
ulei de masline
putina faina
sare, piper

Pentru sosul tartar:
1 galbenus
ulei
1 lingurita mustar
2 castraveti murati
3-4 linguri smantana
1 ceapa verde
sare, piper
patrunjel verde tocat


Mod de preparare:

Feliile de carne le batem ca pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper.
Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire de cascaval iar apoi una de sunca si rulam. Daca este nevoie se pot prinde rulourile cu scobitori.
Dam rulourile prin faina iar apoi le prajim in ulei de masline, pe toate partile.
Intre timp taiem ciupercile felii si le punem intr-o tigaie in care am topit o lingura de unt. Lasam pana se inmoaie, amestecand din cand in cand. Dam apoi deoparte si potrivim de sare.



Rulourile prajite le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare rulou asezam ciuperci iar apoi o felie de cascaval mai gros si dam la cuptor, 5-10 minute, pana se topeste cascavalul.
Intre timp pregatim sosul: Facem o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Adaugam apoi smantana atat cat sa obtinem un sos mai gros.
Taiem ceapa verde si castravetii marunt si le adaugam in sos. Condimentam cu sare si piper si amestecam. Daca doriti ca sosul sa fie mai acru mai puteti adauga castraveti sau zeama de lamaie.
La final adaugam patrunjelul verde tocat.
Servim muschiul cald alaturi de cartofi natur si sos tartar.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!