Peste cu smantana
|
Peste cu smantana
|
Ingrediente
- 1 kg Peste
- 2-3 buc Ceapa
- 1 lingurita Pasta de ardei
- 250 g Smantana
- 2 galbenusuri Ou
- 150 g Unt
- Sare
Mod de preparare
Se curata si se spala bine
pestele, se pune intr-o tigaie cu unt topit, alaturi de ceapa curatata
si taiata rondele. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga un sos
preparat din smantana amestecata bine cu pasta de ardei. Se lasa sa
fiarba acoperit pe un foc un sfert de ora, se potriveste de sare dupa
care se scoate pestele pe un platou. Sosul ramas se strecoara si se
amesteca bine cu galbenusurile de ou. Se pune peste peste si se serveste
imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.