Ciorbea deasa cu legume
Ciorba din carne de porc este foarte delicioasa, hranitoare si
aromata. Se pregateste in anotimpul rece pentru ca este o ciorba mai
grasa, dar poate fi servita in orice anotimp, oricand.
|
Ciorbea deasa cu legume |
Ingrediente
- 1 kg Carne
- 1 buc Sfecla
- 2 buc Morcov
- 3 buc Ceapa
- 2 radacini Patrunjel
- 500 g Cartofi
- 1 buc Varza
- 1 legatura Patrunjel
- 1 legatura Marar
- 2-3 buc Ardei gras
- 100 g Smantana
- 1/2 l Bors
- Bulion
- Sare
Mod de preparare
Carnea de porc sau de vita se
taie in bucatele si se pune in doi litri de apa la fiert si se lasa
pana se aduna toata spuma, dupa care se adauga legumele cu exceptia
verzei taiate marunt. Cand ciorba este aproape gata se adauga borsul
clocotit inainte, bulionul si varza tocata marunt, se pune sare dupa
gust si se mai lasa la fiert cateva clocote. Se adauga verdeata tocata
marunt si se drege cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.