Plăcintă cu cârnați și brânză |
2 foi aluat foitaj
2 linguri ulei
4 cârnați afumați
250 g cremă de brânză, la temperatura camerei
1 ardei iute
1 ceapă
1 cățel de usturoi
sare
piper
1 ou, pentru uns
Mod de preparareDai drumul la cuptor și tapetezi o tavă. Încingi uleiul în tigaie și rumenești ceapa tocată, apoi adaugi ardeiul iute tocat și usturoiul pisat. Mai ții pe foc un minut, apoi adaugi cârnații afumați, cât mai bine tocați. Asezonezi cu sare și piper, după gust și lași până când se pătrunde carnea, apoi dai deoparte și ții la răcorit.
Adaugi această compzoiție în crema de brânză și omogenizezi. Pui o foaie de aluat într-o tavă tapetată, pui umplutura, o nivelezi și așezi o doua foaie. Lipești bine marginile, ungi plăcinta cu ou și o ții la cuptor până când se rumenește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.