Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba taraneasca dupa un chef

Retete si gust
Ciorba taraneasca
Type:                                       Felul principal

Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
15 min
Gătire:
20 min
Gata în:
35 min
Dificultate: Foarte ușor
Ingrediente
  • 3 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei roșu
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de țelină
  • sare
  • piper
  • tarhon uscat
  • 1 crenguță cimbru
  • 3 l apă
  • 1 l zeamă de varză
  • 100 ml ulei
     
Mod de preparare
Se curăță legumele și se toacă în cuburi mici, uniforme.
Cartofii se toacă în cuburi mai mari.
Se călește ceapa în uleiul încins, până începe să-și scimbe culoarea, apoi se adaugă morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel.
Se amestecă bine pe foc, până încep să se pătrundă, apoi se adaugă pasta de roșii și se mai fierb câteva minute.
În alt vas, se pune apa la fiert și se adaugă puțină sare.
Când apa începe să fiarbă, se adaugă catofii, iar când aceștia încep să se pătrundă, se adaugă legumele călite și zeama de varză.
La primul clocot se adaugă o crenguță de cimbru, 2-3 lujeri de țelină cu frunze, un praf de piper și un praf de tarhon uscat, mărunțit.
Se mai lasă ciorba de cartofi pe foc 10 minute, până când aromele se întrepătrund, apoi, după stingerea focului se adaugă vereața tocată.
Ciorba țărănească de cartofi cu zeamă de varză, se servește cu ceapă roșie, sau cu smântână.    
                                                                                                       
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!