Supa de linte marocana
|
Supa de linte marocana |
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 8 porții
- Preparare:
- 30 min
- Gătire:
- 70 min
- Gata în:
- 1 h, 40 m
- Dificultate:
- Foarte ușor
Ingrediente
1 ceapa
150 gr carne de vita
1 tulpina de telina
80 gr linte
600 gr rosii decojite
400 gr naut
40 gr taitei
1 cub de supa
1 buchetel de patrunjel
1 buchetel de coriandru
o lingurita de concentrat de rosii
sare
piper
curcuma
ghimbir pudra
ulei de maslina
50 gr de faina
apa
Preparare
Etapa 1
Intr-un vas se incalzeste uleiul de masline. Se taie ceapa si carnea in cuburi mici si se pun peste uleiul incalzit.
Etapa 2
Se adauga lintea, telina tocata marunt, rosiile decojite si tocate si
se acopera cu apa. Se mai adauga nautul scurs bine, cubul de supa,
lingurita de concentrat de tomate si condimente dupa gust.
Etapa 3
Se toaca marunt coriandrul si patrunjelul si se adauga la supa. Se fierbe timp de 1 ora la foc mediu.
Etapa 4
Se amesteca faina cu apa si se toarna acest „sos“ in supa. Se adauga taiteii, se amesteca si se fierbe 10 minute.
Etapa 5
Se serveste cu coriandru proaspat si suc de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.