Ciorba de legume cu bors
|
Ciorba de legume cu bors
|
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 30 min
- Gătire:
- 30 min
- Gata în:
- 1 oră
- Dificultate:
- Foarte ușor
Ingrediente
- 2 morcovi
- 2 buc pastarnac
- 2 cepe mici
- 1 gogosar
- 3 cartofi
- 1/2 gulie mare sau o gulie mai mica
- 1 rosie decojita
- sare de mare
- piper
- 2.5 l apa
- 1 lingurita cu varf bors magic cu leustean
- patrunjel verde
Mod de preparare
Punem apa la fiert intr-un vas de aprox 2.5 l.
Spalam si
curatam legumele. Morcovii si pasarnacul ii taiem rondele iar ceapa si
gogosarul tocate marunt. Cand fierbe apa turnam legumele si lasam la
fiert la foc potrvit. Adauagm si gulia taiata cubulete.
Sare si piper punem dupa gust.
Cand legumele sunt semifierte adaugam rosia decojita si taiata marunt si cartofii taiati cubulete.
Cand s-au fiert si cartofii adaugam borsul si lasam sa mai dea o data in clocot.
Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu smantana!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.