Brânză cu kaky |
1 pachet de biscuiti rotunzi mai mari
200 gr branza dulce (scoaca)
100 gr zahar
2 plicuri zahar
300 ml frisca lichida
1 pliculet gelatina
2 fructe kaky bine coapte
bombonele de ciocolata
MOD DE PREPARARE200 gr branza dulce (scoaca)
100 gr zahar
2 plicuri zahar
300 ml frisca lichida
1 pliculet gelatina
2 fructe kaky bine coapte
bombonele de ciocolata
Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendarim pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza .Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema.
Rezulta o crema super de fina si pufoasa.Fructele kaky se curata de coaja si se taie in cubulete.Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema+kaky iar biscuiti, iar crema+kaky iar biscuiti si deasupra ornam cu bombonele de ciocolata. CE ESTE KAKY Seamana la aspect cu o rosie, are gust intre ananas si piersica si este potrivit si in cocktailuri, si in salate, si in retete de deserturi. Vorbim despre kaki, piersica japoneza sau persimona. Fructul cu look exotic este in plin sezon iarna, asa ca ar fi bine sa profiti de el in saptamanile ce urmeaza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.