Cascaval pane
|
Cascaval pane
|
- Tipul rețetei:
- Antreuri
- Numarul de porții:
- 5 porții
- Preparare:
- 5 min
- Gătire:
- 7 min
- Gata în:
- 12 min
- Dificultate:
- Ușor
Ingrediente
4 felii de cascaval (4-5 ; de 1 cm grosime)
2 oua
Sare
Faina
Pesmet (sau paine uscata macinata)
4 linguri ulei (4-5 ; pentru prajit)
Preparare
Etapa 1
Cele 2 oua le batem cu un praf de sare.
Etapa 2
Tavalim felia de cascaval prin faina, oua,pesmet si iar oua.
Etapa 3
Punem tigaia cu putin ulei la incins pe aragaz.
Etapa 4
Prajim repede feliile de cascaval si pe o parte si pe cealalta.
Etapa 5
Le scoatem din tigaie si le lasam sa scurga de ulei (pe un gratar sau hartie absorbanta).
Etapa 6
Servim cascavalul pane langa o salata
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.