Miel-curry cu dovleac
|
Miel-curry cu dovleac
|
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 15 min
- Gătire:
- 20 min
- Gata în:
- 35 min
- Dificultate:
- Foarte
Ingrediente
- 3 linguri de ulei de floarea soarelui
- 1 kg cotlet de miel
- 1 ceapa taiata pestisori
- 1 pipr cili verde eu am pus rosu ca verde nu aveamla moment
- 4 catei de usturoi pisat
- 1 lingura praf de curry
- 1/2 betisor de scortisoara
- 2 rosii curatate si taiate
- sucul de la 1/2 lamaie sau lime
- 600 ml supa de miel sau pui
- 500 g. dovleac galben curatat si taiat cuburi
- patrunjel pentru servit
Preparare
Etapa 1
Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel.
Etapa 2
scoateti bucatile rumenite intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.
Etapa 3
Adaugati cili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute.
Etapa 4
Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.
Etapa 5
Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1,30 ore pana carnea devine moale.
Etapa 6
Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.
Etapa 7
Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.
ușor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.