Friptura de curcan
|
Friptura de curcan
|
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 2 porții
- Preparare:
- 30 min
- Gătire:
- 30 min
- Gata în:
- 1 oră
- Dificultate:
- Fo
Ingrediente
- carne de curcan
- o ceapa
- boabe de piper
- o cana de bere
Preparare
Etapa 1
Se spala bine carnea, se curata, se pune intr-o tava termorezistenta
adaugam ceapa taiata in sferturi, piperul, foile de dafin, putin ulei,
putina apa.
Etapa 2
Bagam tava la cuptor dupa vreo ora, scoatem ceapa.Adaugam berea si mai lasam carnea in cuptor pentru inca 40-50 minute.
Etapa 3
Se serveste cu tagliatelle pe care le-am fiert in multa apa, si cu mazare si morcovi.Pofta bunaarte ușor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.