Preparare
Etapa 1
In vasul de la mixer, punem untul rece taiat bucatatele, zaharul,
sarea, oul, coaja de lamiie, esenta si mixam bine ingredientele. Adaugam
incet cite un pic din faina cernuta si mixam in continuare, pina
obtinem o mingiuta.
Etapa 2
Invelim
aluatul intr-o punga si-l punem in frigider pentru circa 2 ore.Scoatem
aluatul de la frigider, il intindem, decupam cu formele din dotare,
asezam biscuitii in tava pe hirtie de copt.
Etapa 3
Bagam tava in cuptorul preinlcazit la 180 de grade, timp de cca 15
minute, depinde de aragaz, stati cu ochii pe cuptor sa nu se coloreze
prea tare.
Etapa 4
Scoatem din
cuptor, lasam biscuitii sa se raceasca si ii glazuram , atentie glazura o
turnam peste biscuiti cu lingurita, a grabit si-a dat cu un pensonas si
nu au iesit frumosi.
Etapa 5
Daca
ii vreti colorati, puneti in glazura un pic de colorant, care mie mi-a
lipsit ca nu am gasit sa cumpar si a improvizat cu un pic de sirop de
visine.
Foarte ușor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.