Cartofi prajiti a la Mesteru
|
Cartofi prajiti a la Mesteru |
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 15 min
- Gătire:
- 30 min
- Gata în:
- 45 min
- Dificultate:
Foart
e usor
ingrediente:
- 1 kg de cartofi (din cartofi medii)
- 5 ouă
- două smântână din sticlă mică (2 x 170 g)
- mezeluri de 30-40 dkg sau mezeluri fierte
- o bucată mică de cârnați afumați (10 dkg)
- sare
+ puțin grăsime sau unt pentru lubrifiere (aproximativ 5 dkg)
Mod de preparare:1. Gatiti ouale greu, aprox. 10 minute.2. Spălați cartofii și gătiți timp de 15 minute în cochilie, cu apă sărată în fierbere.3. În timp ce cartoful este cel principal, să strângem ouăle și să le încunțăm.4. Dacă cartofii sunt gatiți, clătiți-l cu apă rece, coajați-l și apoi prăjiți-l.5. Serviți o cratiță medie sau unt cu unt sau grăsime, apoi stoarceți jumătate din cartofi și presărați cu sare. Apoi am pus ouăle, apoi inelurile de cârnați și le țesem într-una din cutiile de smântână.5. Apoi, prin împărțirea cealaltă jumătate a cartofului în
vajdarabkákat sau grase biți de sus și mici sunt distribuite uniform pe
partea de sus (sau poate fi, de asemenea, unt topit și grăsime, și
meglocsolhatjuk cu) sözü din nou și sa răspândit toate celelalte cutie
smantana.6. Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 200 de grade, coaceți subacvatic până când vârful este maro auriu.7. Oferim muraturi sau salate.Apetit bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.