Salată de ciuperci
|
Salată de ciuperci
|
- Tipul rețetei:
- Antreuri
- Numarul de porții:
- 2 porții
- Preparare:
- 10 min
- Gătire:
- 10 min
- Dificultate:
- Foarte ușor
- Calorii:
- 299 Kcal (1 porție)
- ProPoints:
- 8 (1 porție)
- SmartPoints:
- 10
Ingrediente
250 g ciuperci,
4 roșii,
1 lingură mărar proaspăt tocat,
1 ceapă,
3 căței de usturoi,
3 linguri ulei de măsline,
1 linguriță miere de albine,
1 lingură zeamă de lămâie,
sare,
piper.
Preparare
Ciupercile se curăță de pieliță cu un cuțit mic. Toată lumea recomandă ca ciupercile să nu se spele, alegerea este a dvs.
Ciupercile se feliază și se pun pe un grătar (plită) încins în prealabil.
Se întorc după 2-3 minute și se lasă să se frigă și pe partea cealaltă.
Se scot într-un castron.
Spălăm și feliem roșiile după care le aranjăm pe un platou.
Curățăm ceapa, se taie fideluță și se pune peste roșii, apoi adăugăm ciupercile.
Într-un castron amestecăm usturoiul pisat cu uleiul de măsline, zeama de lămâie, mierea de albine, sare și piper.
Turnăm sosul peste ciuperci și presărăm mărar tocat mărunt.
Poftă bună!
(1 porție)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.