Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oua posate de prepelita cu spana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html  

Oua posate de prepelita cu spanac, o mancare atat de simpla, gustoasa si plina de vitamine. Se pregateste extrem de repede


Oua posate de prepelita cu spana

Ingrediente

  • -8 oua de prepelita
  • -1 lingura otet
  • -sare
  • -400 g spanac sau 
  • -1 lingura ulei de masline
  • -sare
  • -piper si ardei iute, proaspat macinate
  • -1 catel de usturoi

     Mod de preparare

    Prima data pregatim spanacul. Se aleg bine de codite, se scutura bine sa nu aiba murdarie prin ele, apoi se spala la jet de apa. Se pune apa la fiert, cam 1 l de apa, intr-o craticioara. Se adauga un praf de sare. Cand apa clocoteste, se adauga spanacul si se lasa pana cand dau in clocot. Nu se lasa mai mult de 2 minute sa clocoteasca, pentru ca e suficient cat sa se inmoaie. Se scoate imediat spanacul in strecuratoare si se clateste cu apa rece. In felul acesta, culoarea va fi un verde intens.  Se scurge bine-se strange in maini apoi se taie marunt cu un cutit, pe tocator.

    Cum se fac ouale posate.

    Am pus ousoarele in paharute de tuica, sa pot sa le torn rapid, si se ferbe.

    La ouale de prepelita, fiind micute, este bine sa le lasati doar 1 minut.

    Se aseaza pe farfurie spanacul, deasupra se pun ouale si se poate presara deasupra piper proaspat macinat. Sau, se poate stropi cu putin ulei de masline, crud.

    Pofta buna! 

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!