Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oua cu ciuperci si spanac

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ar trebui sa mancam mai putina carne si mai multe alimente verzi. Mancarea de spanac cu ciuperci si oua ochiuri pe care v-o propun este perfecta.

Oua cu ciuperci si spanac
Oua cu ciuperci si spanac

Ingrediente

Oua ochiuri

2 oua
putin ulei pt uns tigaia
sare, piper, fulgi de chili

Ciuperci la gratar cu spanac

ciuperci (cca 150 gr in total)
1/4 lingurita pasta de ardei iute
1 catel mare de usturoi
1 mana spanac
3 fire patrunjel
2 linguri ulei de masline extravirgin
sare, piper negru

Mod de preparare
  1. Se taie ciupercile felii nu foarte subtiri, vor scadea mult la gatire. Se presara cu putina sare si se amesteca cu 1 lingura de ulei.
  2. Usturoiul se striveste si se amesteca cu pasta de ardei si 1 lingura de ulei.
  3. Se incinge o tigaie grill (5 minute, fara grasime). Se aseaza feliile de ciuperci spatiate in tigaie si se lasa cate 1-2 minute / parte (pana sunt super rumene).
  4. Se scot intr-un bol si se adauga imediat (cat sunt fierbinti) pasta de usturoi, spanacul si mare parte din patrunjelul tocat (lasati putin pentru oua). Se amesteca bine, mai mult timp, astfel incat frunzele de spanac sa se gateasca usor de la caldura ciupercilor. Gustati de sare. Lasati sa stea pana pregatiti ouale.
  5. Pregatiti ouale ochiuri. Scoateti ochiurile pe o farfurie larga si le presarati cu restul de patrunjel. Rasfirati ciupercile in jurul oualor. Serviti imediat, cu o  felie de paine prajita pe gratar.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!