Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie? Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie o prepar destul de des pentru ca este preferata de mine. Este foarte simpla, rapida, se face extrem de usor si este delicioasa.
Cotlet de porc cu rosii la tigaie |
- 4 cotlete de porc (cu os)
- 300 g rosii cherry
- 5-6 catei de usturoi
- 2-3 crengute de cimbru
- 25 g unt
- 3-4 linguri de ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare
Intr-o tigaie antiaderenta incalzim untul impreuna cu uleiul si rumenim cotletele pe ambele parti la foc mare.
Le saram si piperam dupa gust, adaugam in tigaie usturoiul, crengutele de cimbru si tomatele (am folosit cherry rosii si galbene tip prunisoara).
Acoperim cu un capac si mai gatim 5-6 minute, pana cand tomatele sau inmuiat si au format un sos delicios.
Merg de minune alaturi de un piure de cartofi, orez fiert, paste sau cartofi natur.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.