Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ingredientul secret pentru cel mai delicios ostropel de pui

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Deși nici nu te gândeai, ingredientul secret pe care trebuie să îl adaugi la ostropelul de pui pentru un gust mai bun este făina! Trebuie să fii atentă câtă pui în mâncare, pentru că există șanse ca sosul să devină mai gros.

Ingredientul secret pentru cel mai delicios ostropel de pui

Ingredientul secret pentru cel mai delicios ostropel de pui

Ingrediente

  • 5 căţei de usturoi
  • o frunză de dafin
  • un kg carne de pui
  • două cepe
  • 150 g roşii în suc de roşii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • două linguri oţet din vin
  • puțină făină

Mod de preparare

Pentru început, tăiem carnea în bucăți potrivite și o lăsăm la scurs, să se usuce înainte de a o pune la părjit. În tot acest timp ne ocupăm de restul. Tocăm ceapa, usturoiul și roșiile în cubulețe.

Punem într-o cratiță, la călit, ceapa tocată alături de un praf de sare, iar după ce s-a rumenit puțin putem adăugă și apă. Punem carnea peste și lăsăm totul le fiert, după care adăugăm roșiile tăiate în cubulețe.

Punem peste sucul de roșii, frunza de dafin, jumătate de cană de apă în care diluăm oțetul și usturoiul tocat. Adăugăm sare și piper după gust. La final, punem puțină făină.

Lăsăm ostropelul acoperit în timp ce fierbe până se înmoaie carnea și se leagă sosul, iar apoi este gata de servit. 

Poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!