Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita irlandeza - de post / vegetariana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Sunteti in cautarea unui fel de mancare gustos si satios care sa mearga de minune cu vremea rece de afara! Va prezint tocanita irlandeza de post / vegetariana!

Tocanita irlandeza - de post / vegetariana

Tocanita irlandeza - de post / vegetariana

Ingrediente

  • 3 cartofi medii, taiati
  • 2 morcovi, taiati
  • 2 ardei grasi, taiati
  • 150 g ciuperci, taiate
  • 1 ceapa aurie
  • ¼ radacina de telina, feliata
  • 3 catei de usturoi, maruntiti
  • ½ ardei iute, maruntit
  • 2 Linguri pasta de tomate
  • 400 ml stoc de legume
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 Linguri de faina
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Incalzeste uleiul in cratita la foc mediu.

 Adauga usturoiul si ceapa maruntita.

Prajeste-le pana ceapa devine translucida si capata ceva culoare.

 Adauga 2 linguri de faina. 

Amesteca bine si las-o la foc pentru 30 secunde.

Adauga in cratita si restul legumelor.

 Condimenteaza cu oregano, sare si piper negru proaspat macinat.

Prajeste legumele amestecandu-le ocazional pana prind culoare (5 - 7 min).

 Adauga 2 linguri de pasta de tomate. 

Lasa pe foc timp de 1 min dupa care toarna stoc de legume. 

Stocul trebuie sa acopere usor legumele.

Adu la fiert si redu focul. 
 
Lasa pe plita pentru inca 15-20 minute (sau pana cand cartofii si morcovii sunt fierti).

 Toarna tocana in bol si presara cu partunjelul maruntit.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!