Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Papricaș fit cu ciuperci și gnocchi din hrișcă

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dacă îți plac ciupercile, atunci acest papricaș fit cu ciuperci și gnocchi din hrișcă este perfect pentru tine. Savurează această delicioasă mâncare fără carne cu un conținut satisfăcător de proteine, minerale și fibre. Cu siguranță îți va plăcea

Papricaș fit cu ciuperci și gnocchi din hrișcă

Papricaș fit cu ciuperci și gnocchi din hrișcă

Ingrediente

  • 1 kilogram și jumătate de ciuperci (champignon, pleurotus - poate fi un amestec)
  • 200 ml cremă de soia pentru gătit (sau cremă obișnuită pentru gătit)
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri făină sau amidon
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapă
  • 3 linguri paprika (dulce)
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 linguriță piper negru măcinat
  • 1/4 linguriță chimion măcinat
Pentru gnocchi din hrișcă:
  • 350 g făină de hrișcă
  • 1/2 linguriță sare
  • 280-300 ml apă

Mod de preparare

Într-o cratiță mai mare, prăjește ceapa tăiată mărunt în unt încins.

 Adaugă ciupercile feliate și prăjește-le împreună cu ceapa timp de câteva momente.

Ia cratița de pe foc, adaugă toate condimentele și sarea, amestecă bine, după care pune-o din nou pe foc.

 Fierbe ciupercile înăbușit acoperite cu un capac timp de 10 minute.

 Între timp, amestecă toate ingredientele pentru gnocchi din hrișcă. 

Dacă aluatul este prea gros, adaugă puțină apă, iar dacă este prea subțire, mai adaugă făină.

Folosind o strecurătoare cu ochiuri mari, dă drumul bucăților de gnocchi în apa clocotită și fierbe-Ie pe flacără mică până când plutesc la suprafață - aproximativ 8 minute.

 Pune gnocchi în strecurătoare și clătește-i ușor în apă rece.

Într-un castronel sau într-o sticlă, amestecă crema pentru gătit, laptele și 2 linguri de făină de orice tip sau de amidon.

 Adaugă amestecul rezultat peste ciuperci. 

Lasă amestecul pe foc timp de încă 10 minute, amestecând din când în când.

Gnocchi se servesc turnând deasupra amestecul de ciuperci.
 
Partajează această rețetă cu un prieten.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!