Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Puiul
Valdostana este un preparat italian, numele acestuia provenind de la
regiunea Valle d'Aosta, situata in nordul Italiei.
Ingrediente
4 file-uri piept de pui
Spalam file-urile de pui, le stergem cu servetele ca sa eliminam surplusul de apa si le dam prin faina. Rumenim puiul in untul bine incins, cteva minute pe fiecare parte. Daca este cazul mai adaugati putin unt. Il scoatem si il lasam deoparte
Pui Valdostana |
4 file-uri piept de pui
2 linguri faina
50 gr unt
200 gr ciuperci
50 ml vin alb
4 felii sunca
4 felii cascaval
8 felii rosii
sare, piper
rucola pentru servit
Mod de preparare:
Spalam file-urile de pui, le stergem cu servetele ca sa eliminam surplusul de apa si le dam prin faina. Rumenim puiul in untul bine incins, cteva minute pe fiecare parte. Daca este cazul mai adaugati putin unt. Il scoatem si il lasam deoparte
In untul in care prajit puiul vom rumeni ciupercile. Cand sunt rumene adaugam vinul si lasam cateva minute.
Transferam continutul tigaiii intr-o tava.
Asezam bucatile de pui si pe fiecare vom pune cate o felie de sunca presata.
Adaugam apoi feliile de rosii.
Asezam deasupra feliile de cascaval.
Dam la cuptor pentru 10 minute la 180 grade, doar cat sa se topeasca frumos cascavalul.
Servim puiul pe un pat de rucola alaturi de cateva ciuperci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.