Aceasta reteta este cu paste gatite la bainmarie.
Paste cu bacon si ou |
Mod preparare
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-un castron amestecati ouale cu sare si piper.
Adaugati apoi parmezanul si mai amestecati pana se omogenizeaza.
Strecurati pastele si pastrati 2 polonice din zeama in care au fiert.
Puneti o cratita cu apa pe foc si derasupra ei un castron.
Cand apa incepe sa fiarba puneti pastele in castron si adaugati compozitia de ou cu parmezan.
Amestecati cateva minute pana se gatesc ouale.
Adaugati din zeama in care au fiert pastele si amestecati totul.
Intr-o tigaie rumeniti bine baconul tocat.
Puneti pastele in farfurie, adaugati baconul rumenit deasupra.
Condimentati cu piper negru macinat, dupa preferinte.
Puteti adauga parmezan deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.