Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tarta cu ciuperci si cascaval

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astazi avem tarta cu ciuperci si cascaval, una rapida si delicoasa, preferata noastra. Aluatul nu trebuie sa stea la rece ca unul obisnuit pentru ca este facut cu ulei si nu cu unt, nu trebuie copt inainte si in maxim o ora avem deja tarta coapta si tocmai buna de savurat 

Tarta cu ciuperci si cascaval

Tarta cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

Aluat:

  • 375 g faina
  • 150 ml apa calda
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita de sare
  • 1 si 1/2 lingurita praf de copt

Umplutura:

  • 3 oua
  • 250 g ciuperci din conserva (sau 500 g proasptete )
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 150 g cascaval
  • o ceapa mica
  • sare si piper
  • patrunjel

Mod de preparare:

Prima data preparam aluatul. 

Intr-un bol punem faina, sarea, uleiul si praful de copt, apoi turnam apa cada si amestecam pentru omogenizarea ingredientelor. 

Framantam un picut aluatul cu mana si apoi il intindem intr-o tava  de 30 de cm diametru. 

Este un aluat ciudat, uleios care pare sa se exfolieze dar asa trebuie sa fie, nu va ingrijorati, il intindeti cu mana direct in tava .

Intr-un bol punem crema de branza, cascavalul ras, ceapa tocata fin, ouale, sare, piper, patrunjel si ciupercile din conserva.

Daca folositi ciuperci proaspete, curatati-le si tocati-le, apoi caliti-le intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline, pana scade tot lichidul.

Amestecati bine compozitia de umputura si puneti-o in tava peste aluat.

Coaceti tarta 45-50 de minute la 180 °C, pana se rumeneste usor deasupra. 

Tarta cu ciuperci si cascaval poate fi mancata calda, alaturi de salata preferata dar si rece este la fel de delicoasa.

Spor la treaba si pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!