Este un preparat de spaghete, preparat cu ou și piper. Spaghetele sunt extrem de apreciate și foarte ușor de prepara.
Spaghete cu smântână și bacon |
400 g spaghete
250 g bacon
100 g ciuperci
2-3 căței usturoi
o ceapă medie
2 ouă
300 ml smântână pentru gătit
Sare
Piper
1 lingură pătrunjel tocat
4 linguri parmezan ras
Mod de preparare
Pune spaghetele la fiert, conform indicatiilor de pe ambalaj (cca 8 minute, in apa clocotita, cu un praf de sare).
În acest timp, frige baconul in tigaie pana cand se rumeneste bine, iar alaturi pune ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si ciupercile taiate felii.
Cand ciupercile si-au schimbat culoarea, adauga smantana pentru gatit si ouale bine batute, imediat dupa.
Adauga parmezanul ras si patrunjelul.
Strecoara spaghetele si adu-le peste sos, apoi intoarce-le in sos pana cand sunt omogenizate.
Serveste spaghetele cu smantana presarate cu putin parmezan si cu piper macinat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.