Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pui cu legume si orez basmati

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

V-am mai spus eu cat de mult imi place orezul basmati ... de data asta ca si garnitura la carnitza de pui cu legume, trase la tigaie si usor picante.

Pui cu legume si orez basmati

Pui cu legume si orez basmati

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 150 gr ciuperci champinion
  • sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • 1 lingura sos de soia
  • 1/2 lingurita sos Piri Piri
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr orez basmati (1 cana)

MOD DE PREPARARE

Pieptul de pui  se spala, se usuca cu prosoape de bucatarie, se taie feliute, se condimenteaza cu sare si piper, se stopeste cu putin ulei de masline si se amesteca bine toate ingredientele. 

Se da la frigider pt 10-15 minute. 

Se trage la tigaie in putin ulei de masline, la foc iute. 

Se adauga sos de soia si se continua prajirea la foc iute. 

Se adauga ardeiul gras taiat feliute aproximativ la fel, ciupercile si se lasa tot la foc iute. 

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si sos iute Piri Piri (sau orice sos iute aveti). 

Cand este gata se adauga la final patrunjel proaspat.  

O cana de orez basmatii se pune peste 2 cani si jumatate cu apa si sare. 

Se lasa sa fiarba 12 minute, bobul sa nu fie zdrobit. 

Se strecoara daca apa a fost prea multa si se serveste impreuna cu carnea de pui si legume.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!