Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de pui în sos cremos de smântână cu mărar

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dacă vrei un preparat cu care să-ți impresionezi prietenii și familia, l-ai găsit! Această rețetă de piept de pui cu sos cremos de smântână aromat cu mărar și usturoi este delicioasă, perfectă pentru o masă de weekend alături de cei dragi.

Piept de pui în sos cremos de smântână cu mărar

Piept de pui în sos cremos de smântână cu mărar

Ingrediente
 
4 bucăți de piept de pui
1 lingură cu ulei de măsline
1 ceapă, tocată mărunt
2 lingurițe cu usturoi pisat
1 cană cu vin alb
2 căni cu supă de pui
4 linguri cu mărar proaspăt, tocat mărunt
1 cană cu smântână
4 linguri cu unt
2 linguri cu făină

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 260 de grade.
 
Acoperă o tavă joasă cu folie din aluminiu și unge cu puțin ulei.
 
Așază bucățile de piept de pui în tavă, cu pielea în sus, și pune la cuptor, timp de 20-25 de minute.
 
În timp ce puiul este la cuptor, pregătește sosul cu mărar.
 
Încinge uleiul într-o togaie mare, la foc mediu.
 
Adaugă ceapa și usturoiul și călește timp de cinci minute.
 
Toarnă vinul alb și supa de pui și lasă să dea în clocot.
 
Amestecă smântâna, mărarul și untul și adaugă-le în tigaie.
 
Scoate puțină supă într-un bol, adaugă făina și amestecă bine, apoi toarnă în tigaie.
 
Amestecă bine și lasă să fiarbă încet, la foc mic, până când se face puiul.
 
Când pieptul de pui este gata, taie-l în bucăți mai mici și pune-l pe un platou.
 
Toarnă sosul cu mărar peste bucățile de piept de pui și servește fierbinte.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!