Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

MUȘCHI FRANȚUZESC CU PIPER

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Bucătăria franceză se numără printre “reginele” gastronomiei mondiale, ea oferind gurmanzilor de pretutindeni preparate rafinate, aromate și savuroase.

MUȘCHI FRANȚUZESC CU PIPER

MUȘCHI FRANȚUZESC CU PIPER

INGREDIENTE

2 bucăți de 250 gr. de mușchi de vită cu grosimea de 2, 5 cm

1 lingură ulei

1 lingură piper verde pisat (NU măcinat)

½ linguriță sare

Pentru sos:

80 ml supă de carne de vită fără sare

50 ml coniac

80 gr. smântână groasă

MOD DE PREPARARE:

Amestecă piperul cu sarea și presară uniform pe ambele părți ale mușchiului. 

Pune pe foc o tigaie și încinge uleiul. 

Pune carnea în tigaie și prăjește-o la foc mediu timp de 12 sau 15 minute pentru a obține o carne medium rare, respectiv medium. 

Întoarce-o de pe o parte pe alta înainte de a o scoate din tigaie. 

Învelește bucățile de carne în folie de aluminiu pentru a le păstra calde. 

Adaugă supa de carne în tigaie și ține-o pe foc timp de 2 minute amestecând până când bucățile de rumeneală de pe fundul tigăii se desprind. 

Adaugă coniacul și fierbe timp de 3 minute la foc potrivit. 

Adaugă smântâna și dă focul mai tare. 

Gătește timp de 10 minute sau până când sosul se îngroașă puțin, amestecând des. 

Adaugă sosul peste carnea scoasă din folia de aluminiu.

Poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!