Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Am dorit o ciorba de perisoare de post din ciuperci... Au iesit niste perisoare foarte pufoase, asemanatoare galustilor
Ciorba cu perisoare din ciuperci |
Mod de preparare
Morcovul, patrunjelul, telina si o ceapa se taie ca de
ciorba.
Ciupercile se spala, se curata si se taie in sferturi si se pun
la fiert in apa cu sare.
Dupa cateva minute se scot si se adauga in oala
legumele, orezul spalat si un cub de concentrat de ciuperci.
Se lasa la fiert la foc potrivit.
Separat, ciupercile se
storc foarte bine de zeama si se dau prin robot.
Apoi se amesteca cu un
ou batut usor, pesmet si cu cea de-a doua ceapa tocata foarte marunt si
calita putin in ulei.
Din amestec se formeaza perisoare cat mai rotunde si
apropiate ca marime, care se pun in oala cu legume, la foc mic.
Cand
s-au ridicat la suprafata perisoarele se adauga patrunjelul tocat
marunt, sarea si piperul, sucul de rosii.
Se drege supa cu smantana dizolvata si amestecata cu putina
supa, ca sa ajunga la temperatura din oala, dupa care se rastoarna in
ciorba.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.