Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ardei umpluti in stil italian

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Iti plac ardeii umpluti la nebunie, insa te-ai saturat de varianta clasica, cea cu tocatura? Incearca o reteta mult mai usoara, plina cu legume de ardei umpluti, gatiti in stil italian!

Ardei umpluti in stil italian

Ardei umpluti in stil italian

Ingrediente:

5-6 buc ardei gras mari  
2 morcovi mari  
o capatana mica telina  
o ceapa  
2 catei usturoi 
150 g orez  
150 g bacon  
3 linguri parmezan ras  
200 ml sos de rosii 
o legatura busuioc proaspat  
o legatura patrunjel  
2 linguri unt  
2-3 rosii  
200+200 ml apa  
sare  
piper
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mod de preparare:

Curata si rade morcovul si telina, apoi toaca ceapa, usturoiul si baconul cat mai marunt.

Frige baconul tocat marunt pentru 3-4 minute, pana cand se rumeneste bine. 

Adauga apoi ceapa, usturoiul si untul.

Dupa ce legumele s-au inmuiat, adauga morcovul si telina si pune capacul tigaii pentru 5-6 minute, amestecand periodic.

Adauga orezul si 200 ml apa, amesteca bine si pune din nou capacul, pana cand scade complet compozitia.

Adu verdeata tocata, sare si piper, precum si 4-5 linguri de sos de rosii. 

Amesteca bine, apoi incorporeaza parmezanul.

Umple ardeii curatati de cotoare, seminte si partile albe cu ajutorul unei lingurite. 

Creaza capace pentru ardei din rosiile taiate felii si indeasa rosiile in ardei.

Asaza-i pe toti intr-o tava de cuptor termorezistenta si scufunda-i in amestecul dintre 200 ml de apa si restul de sos de rosii.

Da tava la cuptor la 180 grade pentru 45-50 minute, intorcandu-i la jumatatea timpului.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!