Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Aveam un pachet de aluat foietaj si ma tot uitam la el , nu stiam la ce sa-l folosesc . Apoi m-am lovit si de alte cateva ingrediente . Si m-am gindit la un aperetiv . Simplu si rapid , potrivit pentru a fi pus pe masa atunci cand ai chef de ceva "de rontait" langa o bere .
Foietaj cu sunca , branza si ardei |
500 g aluat foietaj ,
100 g sunca de curcan ,
ardei gras rosu ,
ardei gras verde ,
100 g crema de branza ,
piper ,
1 ou ,
susan
Mod de preparare:
Aluatul se lasa la decongelat .
Se taie patratele de cca. 10 cm lateralele.
Sunca si ardeii se taie cubulete mici .
Se amesteca cu crema de branza si se condimenteaza cu piper .
Pe fiecare patratel de aluat se pune cate o lingurita de umplutura , se aduce un colt la mijloc , se umezeste cu apa usor si se aduce coltul opus peste el .
Se preseaza usor pentru a se lipi .
Se ung deasupra cu ou batut si se presara susan .
Se coc la 200 grade , in cuptor preincalzit , cca.15 minute .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.