Pentru a pregati cotlete de miel fragede si suculente, patrunse perfect de aroma condimentelor, am realizat o marinare in stil asiatic. Nu trebuie sa asteptam multe ore pentru a obtine gustul dorit.
MARINATA ASIATICA PENTRU MIEL / IED |
2 cepe verzi mici
4 linguri sos dulce de soia
1 lingura sos de peste
2 linguri ulei susan
1 lingurita suc lamaie
1 lingurita ghimbir proaspat – ras
1/2 lingurita turmeric
piper proaspat macinat
MOD DE PREPARARE:
Tocam ceapa verde, radem ghimbirul, apoi amestecam toate ingredientele intr-un bol incapator.
Punem cotletele de miel (ied, berbecut) peste acest sos si le acoperim cu acesta.
Mutam totul in caserola de marinare, scurgem sosul peste bucatile de carne, apoi punem capacul si inchidem ermetic, rotim butonul pana la semnul ce indica caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat.
Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori.
Acest lucru ne asigura ca avem o marinare.
Daca avem un aparat ce are functie de vidare folosim doar o singura data functia respectiva.
Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!
Spor la pregatit cotlete de miel marinate in stil asiatic!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.