Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pomana ”porcului” - vegan

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Fiind bazata pe soia, este, nu numai, o excelenta sursa de proteine, dar datorita consistentei si gustului sau, reprezinta si un foarte bun substituent al carnii. O mancare plina de nutirenti, ce contine proteina completa, si care va v-a delecta cu siguranta papilele gustative. 

Pomana ”porcului” - vegan
Pomana ”porcului” - vegan

Ingrediente:

Pentru pomana ”porcului”:

200g soia cuburi
1,5 l apa
1 lg rasa de sare himalaya
3 lg boia afumata
4 lg ulei de floarea soarelui
3 lg rase praf usturoi
3 lg drojdie inactiva

Pentru mamaliga:

malai
apa
lapte de soia
2lg drojdie inactiva
2lg fulgi de ceapa

Mod de preparare:

Pomana ”porcului”:

1. Fierbeti soia 15 min.
2. Scurgeti apa, si puneti-o la prajit intr-un ceaun cu ulei de floarea soarelui.
3. Se amesteca cu 3 lg rase praf usturoi si 3 lg drojdie inactiva, peste care se adauga 1 lg ulei pana se rumenesc.
4. Se serveste cu mamaliga.

Mamaliga:

1. Incalziti apa, in care ati adaugat sare dupa gust, pana la fierbere, apoi adaugati malaiul treptat si amestecati continuu.
2. Adaugati apoi lapte de soia, amestecati pana cand se inglobeaza, si mamaliga se leaga din nou.
3.  La final, adaugati drojdia inactiva si fulgii de ceapa, completand in caz de nevoie cu lapte de soia, amestecati si lasati pe foc inca 2 min.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!