Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pârjoale cu piure de cartofi şi sos de ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pentru masa de prânz, şi nu numai, îţi recomandăm să faci aceste pârjoale cu piure de cartofi şi sos de ciuperci. Succesul reţetei va fi garantat!

Pârjoale cu piure de cartofi şi sos de ciuperci

Pârjoale cu piure de cartofi şi sos de ciuperci

Ingrediente:

Pentru pârjoale:

500 g carne tocată de vită

1 ceapă

1 ou

2 linguri ketchup

2 linguri muştar

1 praf de sare

50 g pesmet

piper

ulei, pentru prăjit

Pentru sos:

1 ceapă

200 g ciuperci

2 linguri făină

400 ml supă de vită

2 linguri ulei

piure de cartofi

pătrunjel

Mod de preparare:

Pentru pârjoale, amesteci carnea cu ceapa tocată, oul, ketchupul, muştarul, pesmetul şi sare şi piper după gust. Formezi chiftelele cu mâna umedă şi le prăjeşti în ulei încins până când se rumenesc pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Pentru sos, căleşti ceapa tocată în ulei încins până când devine sticloasă. Pui ciupercile feliate, supa şi laşi să fiarbă până când scade sosul la jumătate. Adaugi făina, amesteci şi laşi pe foc până când se îngroaşă sosul.

Serveşti pârjoalele cu piure de cartofi fierbinte, torni peste ele sos de ciuperci şi presari pătrunjel tocat.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!