Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Avem pentru tine o recomandare de milioane: una dintre cele mai savuroase rețete cu piept de pui și ciuperci, alături de cartofi. Iată cu ce îți îmbiem acum papilele gustative!
Piept de pui cu ciuperci și cartofi la cuptor |
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 250 gr ciuperci proaspete
- 200 gr cartofi mici
- 1 ardei
- 3 căței de usturoi
- 2 linguri pastă de roşii
- 1 linguriţă boia de ardei
- 1 vârf de linguriţă de chimion
- sare
- piper
- 4-5 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
- După ce ai spălat bine cartofii, pune-i la fiert în coajă timp de 10 minute.
- Taie pieptul de pui cubulețe și asezonează cu sare, piper, boia, usturoi pisat, chimion și pastă de roșii.
- Pune la cuptor cartofii fierți, carnea de pui, ciupercile întregi și ardeiul tăiat feliuțe. Presară deasupra ulei de măsline.
- Lasă la cuptor timp de 30 de minute sau până ce carnea e gata. Să te bucuri din toată inima de preparat!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.