Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Nu ai timp sau chef să stai prea mult în bucătărie, dar nici să mănânci din oraș nu vrei? Trage repede la tigaie niște ficăței de pui, cu niște bacon afumat și ciuperci sfârâitoare! Nu îți ia mult timp și are un gust, mamă mamă! Rapid, ieftin, ușor de făcut, sănătos și foarte, foarte gustos!
Ficăței de pui cu bacon și ciuperci |
- 500 g ficăței de pui
- 350 g ciuperci
- 400 g bacon
- 250 ml vin alb
- 1 ceapă
- sare și piper
- 100 g unt
Mod de preparare:
- Într-o tigaie care nu lipește, topește untul la foc mic și pune ficățeii la rumenit.
- Între timp taie bacon-ul, ciupercile și ceapa, separat. După ce prind culoare ficățeii, adaugă bacon-ul. Amestecă.
- Adaugă ceapa și ciupercile, asezonează cu sare și piper. Amestecă și acoperă 5 minute. Toarnă vinul peste, amestecă și mai adaugă sare și piper dacă simți nevoia. Lasă 15 minute pe foc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.