De mult vreau sa impartasesc cu
voi aceasta reteta delicioasa de cotlet de porc cu sos de smantana si
ciuperci, uite ca azi i-a venit randul! O mancare gustoasa pentru un
pranz delicios si consistent se poate pregati cu ingrediente simple si
la indemana oricui iar modul de preparare este atat de simplu si rapid
incat orice gospodina fie ea si incepatoare in ale bucatariei ii poate
face fata cu succes. Va recomand sa incercati si aceasta reteta simpla.
Spor la gatit si pofta buna!
Cotlet de porc la tigaie cu sos de smantana si ciuperci champignon brune |
Mod de preparare:
Am pus tigaile pe foc, in fiecare tigaie am pus 2 linguri de ulei
Feliile de carne se taie de 1 cm grosime, se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti, apoi se pun in uleiul incins si se prajesc aprox 4 min pe fiecare parte sau pana cand carnea devine alba si incepe sa se rumeneasca usorSe adauga apa fierbinte, eu am pus 300 ml in fiecare tigaie si le-am lasat la gatit 30 min
Dupa ce apa a scazut si carnea este patrunsa, se intorc o data, de doua ori pe fiecare parte ca sa se rumeneasca frumosSosul de ciuperci il vom pregati in timp ce carnea de porc este pe foc
Ciupercile se spala, se feliaza apoi se calesc in unt pentru 10 minAdaugam smantana lichida si usturoiul presat, condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert 10 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.