Astăzi, vom pregăti un suculent, delicioase și foarte iubit, "Chiftele de carne de porc cu ciuperci". Va multumim familiei acest fel de mâncare neobișnuit, dar simplu, și împărtășesc cu voi un pas cu pas reteta asta.
Chiftele delicioase cu ciuperci si carne |
carne de porc tocată - 500 g;
Ceapă - 1 capatina;
ou - 1 buc;.
grișul - 1 lingura.
ciuperci din conserva - 200 g;
piper și sare - dupa gust;
ulei - pentru prăjit;
făină - pentruprjit
Mod de preparare:
Mai întâi, adauga carnea de porc tocata, ou-ul, gris-ul, sare și piper după gust. Se amesteca bine.
Lăsați timp de douăzeci de minute, ca grișul sa absoarba umezeală. Din
aceasta umplutura este deliciosa, iar chiftelutele nu se vor doar suculente.
Ciupercile le tocam in blender.
Adăugați ceapa taiata marunt si prăjita timp de 7-8 minute.
Se amestecă ceapa prajita, ciupercile tocata cu carne de porc amestecata.
Chiftelele formati în făină cu faina.
Rămâne doar pentru a prăji chiftelutele suculent in ulei.
O astfel de chiftele și suculente de carne tocată bine cu orice fel de mâncare, dar cu piure de cartofi, în opinia mea, cel mai bun.
Gatiti și mănâncă cu plăcere!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.