Dacă ai poftă de o super porție de paste cu sos alb, atunci trebuie neapărat să încerci și rețeta mea, în care am reinventat rețeta originală și am obținut un gust delicios!
Paste cu sos alb |
- un pachet de paste penne (sau oricare alte paste care îți plac)
- jumătate de pachet de unt
- un plic de parmezan (150-200 grame)
- un pahar de 450-500 grame smântână
- 350-400 grame bacon (sau orice mezel de tip mușchi file îți place)
- 4 gălbenușuri
- sare, piper, oregano
Mod de preparare:
Se pun pastele le fiert.
Tăiem mezelul fideluță și îl rumenim în tigaie cu cantitatea de unt.
Adăugăm apoi smântâna și parmezanul.
Amestecăm până la omogenizare.
Închidem focul și amestecăm în compoziție gălbenușurile.
Asezonăm cu sare, piper și oregano după gust.
Se amestecă sosul cu pastele scurse de apă.
Se savurează!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.